Skip to main content

De lekkerste haring in jaren… tijdens de HaringParty!

Het nieuws in de weken voorafgaand aan dit jaarlijkse event op ons kantoor in Papendrecht was veelbelovend.

Waar de haring elk jaar écht extra lekker belooft te zijn, was het vetgehalte dit jaar 22% in plaats van de gebruikelijke 20%. Dit zou de smaak sterker maken en een beter mondgevoel geven, wat volgens haringkenners beide inspeelt op onze natuurlijke behoeftes. Bovendien zit vis natuurlijk bomvol mineralen die de hersenen stimuleren.
Wat is dan een beter hapje tijdens een dag vol inspirerende sessies, gesprekken met professionals uit een gedeeld vakgebied, en de kans om alle mogelijke vragen te stellen over ManualMaster?

Even bijvullen…

Want de haringliefhebbers zijn aanwezig!

Van A tot Tech, Vraag Maar Raak, Q-Learning
De middag werd gedreven door kennisdeling, en dat was goed te merken! De sessies rondom de technologie achter de schermen van ManualMaster, onder leiding van Hugo en Jeroen, werden gestuurd door de vragen vanuit de bezoekers. Het waren daarmee ook de sessies die maar niet ten einde kwamen, ondanks de (luide) pogingen van de Tijdbewaker.
Dit gold ook voor de presentatie over Q-Learning, waar Steven & Stephan de bezoekers meenamen in de vele manieren waarop kennis overgebracht kan worden binnen uw organisatie.

De Tijdbewaker

Vraag maar raak in volle gang

Trek in Rapportages maken
Dé spreker die volle zalen trok was Richard Tax, consultant en expert in het visualiseren van data rondom uw processen, documentenbeheer en risicomanagement. Hij vertelde onder andere over hoe risico’s en de daarbij horende processtappen in kaart gebracht kunnen worden. Ook het gebruik van dynamische blokken kwam hierbij ter sprake. Ten slotte gaf Richard uitleg over Stimulsoft, en dat hiermee een real-time koppeling uit het eigen systeem van de gebruiker opgezet kan worden.

Richard zal u in de komende tijd vaker meenemen in de mogelijkheden van ManualMaster rondom rapportages, middels een viertal MasterClasses.

Leren, leren, leren
Tijdens één van de sessies deelde Ilja Botha de mogelijkheden die de ManualMaster Academy haar studenten biedt.
Leden kunnen namelijk op elk moment van de dag ManualMaster handleidingen, instructievideo’s en zelfstudies raadplegen, maar ook kosteloos deelnemen aan workshops, trainingen en evenementen georganiseerd door ManualMaster. Waar de trainingen veelal gerelateerd zijn aan de software, zijn de workshops een kans om vaardigheden te ontwikkelen die te maken hebben met kwaliteitsmanagement als vak. Denk hierbij aan het schrijven van doeltreffende teksten, maar ook de aankomende workshop Verandermanagement.

ManualMaster Academy sessie

En de haringhappers?
De bezoekers waren positief te spreken over de middag! Waar sommigen vooral de HaringParty bezochten voor een gerichte sessie of voor de Vraag maar raak ronde, gaven anderen juist aan dat de sessies voor hen een randprogramma waren en zij aanwezig zijn voor de traditie en het contact.

“Leuk om in een middag allerlei verschillende kennissessies bij te kunnen wonen met praktische tips. Ook leuk om met anderen ervaringen uit te kunnen wisselen. En lekkere hapjes. Erg inspirerend.” – Marcel Bongaards (MPS)

Catering
De haring werd zoals elk jaar verzorgd door Adri de Bruijn, waarbij als dank voor de geweldige haringvoorbereiding en een dag vol glimlach een bedrag beschikbaar wordt gesteld aan het hertenkamp te Bergambacht.
Wij willen ook het team van Gemiva bedanken voor hun hulp bij de hapjes! In de loop van de middag heeft een viertal enthousiaste vrijwilligers de catering verzorgd, zodat er genoeg variatie was voor wie even zin had in wat anders! Gemiva ondersteunt mensen die om verschillende redenen (nog) niet op eigen kracht mee kunnen doen in de samenleving.

Heerlijke hapjes

Vrijwilligers van Gemiva

Heeft u deze HaringParty gemist maar bent u benieuwd naar wat de bovenstaande sessies, zo ook Q-Learning en Van A tot Tech inhielden? Niet getreurd!
Op 14 juli organiseren wij de online HaringAfterParty. Wij nemen u dan mee door de besproken stof en staan ook klaar om al uw vragen rondom ManualMaster te beantwoorden.

Schrijf u direct in!

red wire mobile red wire small red wire big