Skip to main content

Weet u echt álles van Rapportages?

Document-, proces- en risicomanagement, Q-Learning en WebForms zijn onderdelen die u helpen grip te krijgen op de risico’s en bewegingen in uw organisatie. U zet taken uit naar de juiste personen binnen de organisatie, waarmee de veiligheid van alle medewerkers en de omgeving verbeterd wordt. Uw ManualMaster systeem is een risicobeheersende tool, bomvol met waardevolle informatie.

Door dagelijks te werken met ManualMaster, verzamelt u enorm veel data. Data over uw documenten, maar ook over uw medewerkers, de doorlooptijd van gemaakte meldingen, en de inwerktrajecten van nieuwe krachten. Al deze informatie kan waardevol zijn voor uw bedrijfsvoering. Het is daarom belangrijk dat u goed op de hoogte bent van hoe u de data kunt verwerken in overzichtelijke rapporten, met bijvoorbeeld (realtime) overzichten, tabellen, staafdiagrammen en pie-charts, groeperingen etc.

Onze consultant, Richard Tax, neemt u daarom mee in de wereld van Rapportages in een viertal MasterClasses rondom het verwerken van data vanuit alle hoeken van ManualMaster en de visualisatie hiervan:

Haal Alles uit uw Database (25 augustus en 13 september)
Door het volgen van deze workshop versterkt u uw vaardigheden in het maken van Rapportages vanuit de basismodule van ManualMaster. De sessie is dus interessant voor elke gebruiker, ongeacht of de organisatie werkt met extra modules.

Haal Alles uit uw WebForms (8 december)
WebForms zijn voor elke organisatie anders ingericht, maar toch hebben ze een overkoepelende structuur. Richard vertelt waar u de data uit WebForms kunt terugvinden, hoe deze wordt opgeslagen, en vervolgens vertaald kan worden naar (realtime) rapporten. Deze workshop is interessant voor alle ManualMaster gebruikers die (verwachten te) werken met WebForms.

Eén Beeld Zegt Meer… (9 maart 2023)
Waar soms een tekstueel rapport met tabellen volstaat, kan een grafisch overzicht uw data vaak een stuk overzichtelijker maken voor uw medewerkers. Tijdens deze Masterclass ontdekt u hoe u rapporten kunt opstellen die uw informatie op een passende manier visualiseren.

Risicomanagement en Q-Learning (3 juli 2023)
Rapporten maken van uw data vanuit Risicomanagement en Q-Learning kan u verrassende voordelen opleveren. Tijdens deze MasterClass maakt u kennis met de query’s die hiervoor nodig zijn en de visualisaties die u het beste kunt toepassen bij deze onderwerpen.

Hoewel het volgen van alle MasterClasses u natuurlijk de meeste tools geeft om aan de slag te gaan met Rapporten in ManualMaster, kunt u elke class afzonderlijk volgen. Er is geen voorkennis noodzakelijk buiten hetgeen wat ManualMaster gebruikers bezitten na het volgen van de basiscursus of ervaring met de software. Als u zelf aan de slag wilt gaan tijdens de MasterClass, dan is het wel handig als u kunt werken met SQL.

Deze MasterClasses duren 3 uur en zijn kosteloos voor studenten van de ManualMaster Academy studenten. Bent u (nog) geen lid? Dan kost de sessie €175.

Bekijk onze evenementenpagina en meld u direct aan!

red wire mobile red wire small red wire big