Skip to main content

ManualMaster en MVO

Cruciaal onderdeel van de levering van kwalitatief hoogwaardige diensten is het nemen van verantwoordelijkheid. Voor het welzijn van iedereen die betrokken is bij ManualMaster, voor onze rol binnen de maatschappij, en voor onze plek op de planeet. Wij streven naar een maatschappelijk verantwoorde bedrijfsvoering en leggen u graag uit welke stappen wij hiertoe zetten. Zo weet u precies wat u aan ons heeft.

Zo hebben wij in de eerste helft van 2022 samengewerkt met stagiaires Business Innovation van Avans Hogeschool om onze huidige stand van zaken in kaart te brengen. Dit onderzoek, gecombineerd met onze ervaringen van het hybride werken, hebben geleid tot nieuwe inzichten waar wij in de daaropvolgende maanden mee aan de slag gaan. Bijvoorbeeld het voortzetten van hybride consults met onze gebruikers.

Ook werken wij nauw samen met diverse organisaties:
De Bank van Noppes, een inspirerende locatie in het hart van Gorinchem is een maatschappelijk initiatief voor ontmoeting, werken, vergaderen, koken, wonen en verbinding.
De Kleine Wereld, een school voor zeer moeilijk lerenden in de leeftijd van 4 tot 20 jaar. Met dit initiatief worden de leerlingen direct betrokken bij alledaagse gebeurtenissen in de maatschappij.
Drukkerij De Hoop, onderdeel van ggz-instelling De Hoop. De Hoop helpt mensen op weg naar een nieuw leven. Milieuzorg is ook een belangrijk deel van hun bedrijfsvoering, wat blijkt uit het exclusieve gebruik van FSC®-gecertificeerde inkt op plantbasis.

Wij delen ons hart voor duurzaamheid met deze partijen, maar ook met onze werkrelaties en klanten. Tijdens evenementen als Quality PopUp en onze regelmatige Co-Lab sessies, gaan wij samen met onze relaties de uitdaging aan om na te denken over het de lessen uit het verleden, de kansen van het heden en de doelen van de toekomst.

Ten slotte werken wij natuurlijk met een diverse groep medewerkers; als je allemaal op elkaar lijkt en de neuzen staan één kant op, dan zie je niet wat er achter je gebeurt.

Lees meer over de stappen die wij zetten in het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

red wire mobile red wire small red wire big