Skip to main content

Documentbeheersysteem met automatisch versiebeheer en autorisaties

Documentmanagement in een Windows-omgeving voldeed niet meer voor babyvoeding producent Ausnutria. Gezocht werd naar een effectief en efficiƫnt werkend documentbeheersysteem.

‘Er was behoefte aan mogelijkheden om een autorisatiecyclus te realiseren en proceseigenaren vast te leggen’, zeggen Vera Smits en Vera Bunt QA-officers en beheerders van ManualMaster bij Ausnutria.

‘De applicatie zorgt ervoor dat medewerkers makkelijk bij de documenten kunnen die ze nodig hebben voor hun werkzaamheden. Versiebeheer en autorisaties van onze documenten verlopen nu automatisch en de applicatie biedt documenten aan voor ‘lees en begrijp.’

Werken met ManualMaster wordt snel opgepakt

Ausnutria

Zo’n 900 Ausnutria-medewerkers hebben tijdens de verschillende productieprocessen toegang tot de documenten. De ervaring leert dat nieuwe medewerkers zich het systeem snel eigen maken. ‘De instructie-sheet die ze krijgen, wijst de weg. We zien dat werken met ManualMaster snel wordt opgepakt’, zeggen de QA-officers.

Ondertussen werkt Ausnutria aan de implementatie van de module Risicomanagement om incidenten en risico’s die zich binnen de organisatie voor kunnen doen in kaart te brengen en te voorkomen.

Lees meer: Processen en procedures in samenhang vastgelegen en borgen

Onze klanten

Onze producten

red wire mobile red wire small red wire big