Skip to main content

Hackathon tijdens Congres ’23

Hackathon? Wat zegt u? ‘Een hackathon is een evenement waarin teams van deelnemers non-stop bezig gaan om binnen een korte tijd oplossingen voor aangereikte casussen te bedenken.’ aldus Wikipedia.

En dat is precies wat wij gaan doen tijdens ons congres op 16 november. Al onze ontwikkelaars zijn op dat moment in Gorinchem. We kiezen twee of drie onderwerpen uit die wij programmeren gedurende het Congres en vervolgens demonstreren aan het einde van de dag.

Met gemiddeld zo’n 2.000 vragen, wensen en ideeën van klanten en onze eigen collega’s komen we nooit werk tekort. Het nadeel van zo’n enorme bak aan informatie is dat er natuurlijk ook wensen blijven liggen die vanuit onze “wensput” nooit het daglicht zien.

Tijdens ons Congres willen we dat voor één keer eens heel anders aanpakken.

U kunt uw “pitch” insturen. Heeft u een al lang gekoesterde wens of irritatie die u graag in het pakket zou willen zien opgenomen of juist verholpen, laat het ons weten. Wellicht behoort u straks tot de enkelingen die wij uitkiezen voor onze Hackathon. De dag voor het congres kunt u uw punt via een Teams vergadering toelichten aan het voor u samengestelde ontwikkelteam. Tijdens het Congres bent u geselecteerd voor de workshop Hackathon waarbij u live kunt spreken met de ontwikkelaars en kijken of we op de goede weg zijn. Aan het einde van de middag presenteren we de resultaten plenair in de zaal.

We zien uw functionele pitch graag tegemoet via info@manualmaster.com met als onderwerp Hackathon.

red wire mobile red wire small red wire big