Skip to main content

Veiligheid op de werkvloer tijdens SafetyWorX

Op 9 en 10 maart stond ManualMaster met een mooie stand op het SafetyWorX event in Amsterdam. Niet alleen om aan de deelnemers te presenteren welke rol ManualMaster inneemt als het gaat om veilig en gezond werken, maar ook om haar kennis actueel te houden op het gebied van kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu.

Waardevolle inzichten van de markt

Met presentaties van o.a. Akzo Nobel, Philips, Orange Business, BMI Group, Arla Foods en TrioMobil kregen wij in deze twee eventdagen een vol programma voorgeschoteld. De uitdagingen op het gebied van risicomanagement, softwareprojecten, cultuur, verandermanagement, en eigenaarschap kwamen volop aan de orde. Voor ons was het met name interessant om de invalshoeken te zien vanuit verschillende industrieën, zoals de energie-, pharma- of voedingsmarkt. Ook de aanvulling van onder andere de Universiteit Twente was zeer nuttig en inspirerend!

Tegelijkertijd was er veel aandacht voor onze stand. Omdat de deelnemers voornamelijk CEO’s, Directors en Corporate QHSE’s betroffen (hoger management), ging het dit keer niet om de details en mogelijkheden van de software. We spraken vooral over de toepassing van ManualMaster en de uitdagingen bij een implementatieproject. Hoe ondersteunt ManualMaster zo’n proces en wat zijn de ervaringen van de organisatie?

De rol van ManualMaster

Op het grote scherm klikten we door het documentmanagement, procesmanagement en risicomanagement systeem en lieten we live zien hoe een probleem eenvoudig aangepakt en opgelost kan worden, of hoe je een digitale training kunt volgen. De reacties waren erg positief.

We kijken dus terug op een topevent waarbij we veel nieuwe inzichten en nieuwe contacten kunnen meenemen naar de toekomst!

We zijn altijd op zoek naar (kennisdeling) events waar wij met professionals het gesprek aan kunnen gaan over de ontwikkelingen binnen Kwaliteitsmanagement. Organiseert u een dergelijk event, of wilt u een mogelijke samenwerking bespreken? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

red wire mobile red wire small red wire big