Skip to main content

Hoe ziet uw MOVE-index eruit?

Audit verloopt efficiënter door gebruik van de software ManualMaster.

Ronald de Bruijne, senior adviseur bij ManualMaster en specialist op het gebied van Slim en Slank kwaliteitsmanagement, vertelt u tijdens het Auditing Network Event alles over de zin en onzin van regels, waarom risico’s belangrijk zijn en hoe je daarop kunt auditen.

Veel organisaties beschikken over uitgebreide risicoanalyses. Ronald legt uit hoe je deze simpel, toepasbaar en effectief houdt en hoe u er voor kunt zorgen dat risicomanagement onder medewerkers gaat leven.

Tijdens het event kunt u met hem in gesprek over onderwerpen als:

  • Auditen op risico’s
  • Eigenaarschap
  • PCDA en risico’s
  • Risico’s in dagelijkse werkzaamheden

Auditmodellen opnieuw onder de loep

Het Auditing Network Event dat op 9 september 2021 in het Mikrocentrum in Veldhoven plaatsvindt, biedt auditoren handvatten om in te spelen op een snel veranderende wereld. Met de opkomst van data-analytics kunt u als auditor aan de hand van verzamelde informatie steeds beter inspelen op wat de toekomst kan brengen. Via automatisering en onderbouwing van het verloop van processen is nauwkeurig aan te geven welke zaken mis kunnen lopen.

Hoe kan het beoordelen en analyseren van data de auditor aansporen om de traditionele auditmodellen en -benaderingen opnieuw onder de loep te nemen? Op deze vraag krijgt u tijdens het Auditing Network Event antwoord. Niet alleen tijdens verschillende lezingen en workshops, u krijgt ook de gelegenheid om 1-op-1 met collega-auditors ervaringen uit te wisselen tijdens de Meet & Match.

ManualMaster stelt toegangskaarten beschikbaar

Wilt u het Auditing Network Event bijwonen? U kunt bij ons een toegangskaart opvragen. Stuur een e-mail naar info@manualmaster.com.

red wire mobile red wire small red wire big