Skip to main content

‘Stay safe’ met ManualMaster

procesveiligheid

Vrijdag 1 oktober kunt u kennismaken met de vele mogelijkheden van ManualMaster tijdens het Congres Process Safety in Dordrecht. We demonstreren daar hoe u met onze software ‘in control’ blijft door risico’s te inventariseren, maatregelen te auditen, documentatie daaromheen vast te leggen en op basis van deze informatie digitale trainingen aan te bieden.

Daarnaast praat een indrukwekkende rij specialisten op het gebied van procesveiligheid u op het congres bij over het voorkomen van incidenten, risico’s en andere aan veiligheid gerelateerde onderwerpen.

Dampwolk explosies en energietransities

Keynote sprekers zijn::
Mike Johnson – senior consultant en vice-president bij DNVGL. Mike is expert op het gebied van dampwolk explosies en bestudeerde de incidenten in Jaipur en Buncefield. Dit leverde hem interessante inzichten op.
Dirk Roosendans – hoofd technische veiligheid bij Total Energies. Dirk bestudeerde dampwolk explosies. Hij bespreekt de impact van energietransities op procesveiligheid.
Victor Roggeveen – werkt jarenlang met olie en gas en richtte een risicomanagementbureau op.
Hij is bezig met het behalen van een PhD over de invloed van het gedrag van managers op veiligheidsprestaties.

Korting op toegangsprijs

Het wordt een interessant congres over veiligheid voor mensen die zich bezighouden met risico’s en ongevallen in de procesindustrie. We verwelkomen u als ManualMaster graag op 1 oktober in onze stand.

Voor het event krijgt u een korting van 30% op de toegangsprijs. Heeft u interesse? Stuur ons dan een mail.

red wire mobile red wire small red wire big