Skip to main content

En de hoofdprijs van de online Haringparty gaat naar……

…Erik Taal. De QHSSE manager/Safety Advisor DG bij Nijhof-Wassink won de hoofdprijs als creatiefste deelnemer aan onze online Haringparty. Hij sleepte daarmee een indrukwekkende school haringen verwerkt tot kunstwerk in de wacht.

ManualMaster consultant Richard Tax met de hoofdprijs van onze online Haringparty, gewonnen door Erik Taal.

Alle deelnemers werden uitgedaagd om onze eerste online Haringparty creatief te omlijsten met Hollandse Nieuwe uitingen. Zo bepaalden ze zelf de haringsfeer.

Het leverde bijzonder creatieve resultaten op. Er waren schitterende  Zoom-achtergronden ontworpen. (Zie onder). We zagen haringkarren, Volendamse klederdracht en pluche haringen voorbij komen. Een deelneemster had zelfs de moeite genomen een tatoeage van een haring op haar bovenarm te laten zetten. Waar kwaliteitsexperts allemaal toe in staat zijn.

Lekkere haringsfeer

Hoofdprijswinnaar Erik was zelf een haringkar ingedoken om Hollandse Nieuwe schoon te maken en aan de man te brengen. Dit leverde een prachtige haringsfeer op die als Zoom-achtergrond diende. Alle Haringparty-deelnemers kregen een haringattentie toegestuurd. Zo werd het al ondanks Covid  een geslaagd kennisevent.

De Haringparty wordt jaarlijks door ons georganiseerd om kwaliteitsprofessionals met elkaar in contact te brengen zodat kennis en ervaring kunnen worden uitgewisseld. We kijken al weer uit naar volgend jaar. Live dan wel online.

Maar eerst organiseren we in november ManualMaster Congres Kwaliteitsmanagement. Ook dit kennisevent belooft een bijzondere happening te worden met veel actuele kwaliteitsonderwerpen. U kunt zich nu al opgeven.

Erik Taal winnaar van de Online Haringparty ManualMaster 2020 hapt een harinkje weg in zijn zelf geproduceerde video.

Enkele creaties van deelnemers aan de online Haringparty

red wire mobile red wire small red wire big