Skip to main content

ManualMaster viert 25-jarig jubileum, dat willen we laten zien

Vrijdag 10 februari 2017 bestond ManualMaster 25 jaar. Ons jubileum vierden we onder meer met de nieuwe release 2.5.0.0.

Klanten konden daarmee kennismaken op onze locatie in Papendrecht. In deze release zijn een update aan het dashboard en een verbetering van de automatische change controle opgenomen. In onze trainingsruimte werd de slimme en handige module WebForms gepresenteerd en ook de ontwikkelingen rond Certifeye kregen aandacht.

Onze verjaardag was voor oprichter Fred Vahlkamp reden om in het interview ‘Elke onderneming zijn eigen bewustzijnsmanager‘ terug te blikken op 25 jaar kwaliteitsmanagement. Daarin verwoordt hij tevens de boodschap die ManualMaster heeft voor de kwaliteitswereld: Zorg dat niet langer het handboek centraal staat in de organisatie, maar dat wat mensen verbindt met hun werk.’

Tevens steunt ManualMaster in het kader van haar 25-jarig bestaan het bijzondere kunstproject Ruimte voor Elkaar. Met dit project geven de kunstenaars Cas Slagboom en Nathalie Nijkamp gestalte aan hun kijk op de maatschappelijke functie die deBankvanNoppes in de samenleving van Gorinchem vervult.

red wire mobile red wire small red wire big