Skip to main content

Reisgenoot gaat met pensioen

Afgelopen maandag hebben we afscheid genomen van reisgenoot René Koppelaar, hij geniet op dit moment van zijn pensioen. We zijn dankbaar dat René de laatste 7,5 jaar van zijn carrière met ons gedeeld heeft als ManualMaster consultant en als consultant voor zusterbedrijf Certifeye. Met een fysiek verrassingsbezoek aan huis door ManualMaster collega Fred Vahlkamp tijdens de maandelijkse personeelsvergadering, een cadeau, en filmpjes waarin alle collega’s hem een persoonlijk vaarwel hebben gewenst, hebben we de start van het pensioen gevierd van een fijne collega die talloze klanten met raad, daad en passie heeft bijgestaan.

Afscheid rene via teams

Nog meer afscheid

Het gebeurt regelmatig dat er een wisseling van de wacht plaatsvindt bij onze klanten. Ons vaste contact heeft een andere baan gevonden bijvoorbeeld. We hopen dan natuurlijk dat al die ManualMasterkennis en de warme band die is opgebouwd niet verloren gaat en dat we hem of haar vroeger of later weer terugzien.
Het was dan ook fijn om het volgende te lezen in een afscheidsbrief van Annebel Mulder, ze heeft 12 jaar met ManualMaster gewerkt bij haar nu oud-werkgever Driezorg te Zwolle:

“De samenwerking met jullie heb ik als heel plezierig ervaren. De dagen dat ik in Papendrecht was voelde ik mij ‘thuis’, de sfeer was altijd gemoedelijk en gezellig. Daar mogen jullie best trots op zijn.”

En dat zijn we ook! Dankjewel Annebel voor de mooie brief en attentie, en voor al die jaren van fijne samenwerking. Veel succes als freelancer en bij de ondersteuning van je man bij zijn sociale onderneming ambachtelijk koffiebranderij AC De Branderij!

red wire mobile red wire small red wire big