Skip to main content

Handen uit de mouwen tijdens de Hands-on Kantoordag 

Softwarepakketten hebben allemaal hun eigen handleidingen, handigheidjes en gebruikersgewoontes. ManualMaster Trevally is hierop geen uitzondering. Wij hebben daarom een nieuw concept geïntroduceerd: een dag waarop onze gebruikers een werkdag doorbrengen op kantoor in het bijzijn van een consultant én met andere ManualMaster Trevally gebruikers. Vorige week werd het concept werkelijkheid en ligt de eerste Hands-on Kantoordag bij ManualMaster inmiddels achter ons. En het is voor herhaling vatbaar! 

Na een korte kennismaking met elkaar en met Britt, onze consultant voor de dag, gingen de bezoekers direct aan de slag. Er werden verschillende onderwerpen besproken, zoals het aanpassen van het dashboard, zowel in uiterlijk als in functionaliteit. Daarnaast werd er gebrainstormd over welke type navigatie het beste zou passen bij de behoeften van hun specifieke organisaties.

Een productieve kijk in de keuken

Een belangrijk onderdeel van de dag was uiteraard het proeven van het ManualMaster kantoorleven. Na een ochtend vol nieuwe inzichten en praktische oefeningen was het tijd voor de lunch met hierop volgend een rondleiding door de nieuwe studio, trainingslokaal en de supportbasis waar vanuit al uw ManualMaster vragen beantwoord worden. Collega Martine, onze tour guide van de dag, vertelt: “Het fijne aan de langdurige relatie met onze klanten en de events die we organiseren, is dat we regelmatig bij elkaar over de vloer komen. Er verandert bij ons constant van alles, en het is leuk om op een luchtige manier even bij te praten op zo’n dag. Je leert elkaar op een andere manier beter kennen.” Door een dagje op kantoor mee te lopen, weet je ook hoe bij ons de hazen lopen en bij wie je een volgende keer het beste kunt aankloppen met je vraag.

Gevraagd naar de beweegredenen om aan te melden, staat “snel stappen kunnen maken” voorop. Tijdens de Hands-on Kantoordag krijgen de bezoekers namelijk volop de kans om met elkaar en met de consultant kleine vraagstukken te bespreken. Eén van de bezoekers vertelt:

De mogelijkheid om vragen te stellen was prettig, en na een korte uitleg ging ik zelf weer verder aan de slag onder het toeziend oog van Britt.

Ook bij ons aan de slag gaan met uw systeem?

Door de positieve reacties organiseren we op 22 oktober nog een Hands-on Kantoordag, en wij nodigen u van harte uit om hieraan deel te nemen! Uit ervaring weten we dat interactie met andere ManualMaster Trevally gebruikers vaak nieuwe inzichten oplevert. Dit zien wij ook terug in andere evenementen: tijdens de Spring Release events dit voorjaar en Congres ’23 werden de klantsessies als zeer positief ontvangen. Pakt u deze kans om te leren van andere kwaliteitsprofessionals en hen ook te inspireren met uw eigen kennis en ervaring?

Meld u direct aan voor de eerstvolgende Hands-on Kantoordag op 22 oktober
red wire mobile red wire small red wire big