Skip to main content

Save the date, de Haringparty 2021 komt eraan

Als in juni de Hollandse Nieuwe aan wal wordt gebracht, vieren we dat bij ons op kantoor in Papendrecht met een Haringparty. Onze Haringparty wordt jaarlijks druk bezocht door onze klanten en relaties uit de kwaliteitswereld. We delen kennis en ervaring met elkaar waarbij – vers van het mes – de Hollandse Nieuwe wordt geserveerd. Donderdag 24 juni 2021 staat de nieuwe editie op het programma.

Ons haringfeest is één van de kennisevents die we het jaar door organiseren. Het draait bij deze evenementen altijd om thema’s die betrekking hebben op kwaliteitsmanagement waaraan we een randje vermaak koppelen.

Kwaliteitsonderwerpen

Tijdens de Haringparty 2021 wordt ingegaan op kwaliteitsonderwerpen als:
Documentbeheer
Procesbeheer
Auditmanagement
Risicomanagement
Certificaatbeheer
Werken met intelligente webformulieren (WebForms)
Klachten– en incidentenmanagement
Q-Learning
en wat verder actueel blijkt te zijn.
Misschien ziet u zelf graag een kwaliteitsonderwerp belicht tijdens het event. Laat het ons weten via info@manualmaster.com.

Live of online?

Vorig jaar dwongen de omstandigheden ons ertoe om de eerste online Haringparty in de geschiedenis van ManualMaster te organiseren. Dat werd een groot succes.
We daagden alle deelnemers uit om rond het thema Hollandse Nieuwe een creatieve uiting te bedenken. Daar werd enthousiast op gereageerd.

 

Hoe we onze Haringparty dit jaar vormgeven, hangt natuurlijk af van wat de tijd ons gaat brengen. Wij houden u hierover uiteraard op de hoogte.
Daar hoeft u in ieder geval niet op te wachten.  U kunt zich nu al opgeven.

red wire mobile red wire small red wire big