Skip to main content

Impressie Haringparty 2020

We hadden de primeur!

Onze Haringparty 2020 ging – gedwongen door de covid-maatregelen – de geschiedenisboeken in als eerste online Haringparty. Daarmee hadden we wel een mooie primeur te pakken en werd ons inmiddels tot een jaarlijkse traditie uitgegroeide kennisevent een party om nooit te vergeten.

Via Zoom hadden zich tientallen kwaliteitsprofessionals aangemeld om hun ervaring en kennis op het gebied van kwaliteitsmanagement te delen. Het moest natuurlijk wel een echte Haringparty worden met inhoudelijke onderwerpen, onderlinge discussie en gezelligheid. We organiseerden outbreaksessies over onderwerpen als Q-Learning, Certifeye, WebForms en de high lights van de laatste major release.

Creativiteit rondom het thema Hollandse Nieuwe

Daarnaast werden de deelnemers uitgedaagd om hun creativiteit in te zetten rondom het thema Hollandse Nieuwe. Dat leverde bijzondere resultaten op: indrukwekkende Zoom-achtergronden, haringkarren, Volendamse klederdracht en pluche haringen passeerden de revue. Een deelneemster had zelfs de moeite genomen een haring tatoeage op haar bovenarm te laten zetten. Aan de online Haringparty hadden we een bijpassende hoofdprijs verbonden. Die werd in de wacht gesleept door Eric Taal, QHSSE manager/Safety Advisor DG bij Nijhoff Wassink.

Bekijk de video van onze online Haringparty 2020

Aandacht voor onze primeur in:
Zie ICT Magazine
Zie Klaroen.nl

Reisgenoten

Agenda

Academy

Contact

red wire mobile red wire small red wire big