Skip to main content

Verandering


Niets is wat het lijkt

 

Let op: Wegens succes verhuist het Congres in 2023 naar Schouwburg Kunstmin te Dordrecht

Dit jaar presenteren wij met trots de 7e editie van het ManualMaster Congres. Wij zetten op 16 november 2023 een programma voor u neer waarbij u vers van de pers informatie krijgt over onze nieuwste ontwikkelingen, meegenomen wordt in inhoudelijke sessies rondom verandermanagement en natuurlijk naar huis gaat met een zak verse oliebollen. Dit alles met een vleugje magie.

Het thema van dit jaar is Verandering. Hoe gaat verandering u af op persoonlijk vlak? En hoe gaat u om met veranderingen binnen uw organisatie? Vaak wordt verandering in beide contexten gezien als een verbeterproces, maar wat is er voor nodig om mensen hierin mee te krijgen? En wat gebeurt er als de wens om te veranderen een illusie blijkt? Onze betoverende sprekers nemen u tijdens het Congres mee in deze en meer veranderlijke vraagstukken.

Ook komen de ervaren ManualMaster klanten tijdens het Congres aan het woord. Tijdens de breakout sessies delen zij hun ervaringen en praktische tips over de software en de implementatie daarvan binnen de organisatie. Meer informatie over de inhoud van deze sessies volgt. Eén ding is zeker: kennisdeling staat wederom voorop.

Hoe verandert u op 16 november?

Het ManualMaster Congres zal ongetwijfeld één van de vele congressen zijn die u in 2023 zult bijwonen. Wat maakt elk congres uniek? Wat zorgt ervoor dat u de lessen uit de presentaties weet toe te passen wanneer u weer de zaal uit stapt? Een betoverend duo houdt u op 16 november de spiegel voor.

Wat kunt u verwachten?

 • Een verrassende opening waarbij u direct wordt ondergedompeld in de thema’s van de dag.
 • U ontdekt hoe andere ervaren ManualMaster gebruikers verandering binnen hun organisaties faciliteren met behulp van ManualMaster.
 • Tussen de pakkende sessies door kunt u genieten van een heerlijke lunch.
 • Onze collega’s laten u de functionaliteiten van de nieuwste ManualMaster release zien.
 • De betoverende slotact laat u met een gezonde dosis humor terugblikken op de betoverende lessen van de dag.
 • Kennisdeling staat voorop en dit is geen eenrichtingsverkeer! U krijgt volop de mogelijkheid om kennis te maken met andere bezoekers en de medewerkers van ManualMaster. Deel uw ervaringen, wissel kennis uit en zet de eerste stappen richting een mooi 2024.
 • En meer…

De ManualMaster Hackathon

Met gemiddeld zo’n 2.000 vragen, wensen en ideeën van klanten en onze eigen collega’s komen we nooit werk tekort. Het nadeel van zo’n enorme bak aan informatie is dat er natuurlijk ook wensen blijven liggen die vanuit onze “wensput” nooit het daglicht zien.

Tijdens ons Congres willen we dat voor één keer eens heel anders aanpakken.

Dit doen wij met de Hackathon. Wat zegt u? ‘Een hackathon is een evenement waarin teams van deelnemers non-stop bezig gaan om binnen een korte tijd oplossingen voor aangereikte casussen te bedenken.’ aldus Wikipedia. En dat is precies wat wij gaan doen. Onze klanten hebben pitches ingestuurd met lang gekoesterde wensen die zij graag in het pakket zouden willen zien. We kiezen twee of drie onderwerpen uit die wij binnen 24 uur programmeren en vervolgens plenair zullen demonstreren in de zaal.

ManualMaster Academy

Studeert u al aan de Academy? Ja? Dat is mooi, want Academy studenten kunnen genieten van diverse voordelen!

 • U kunt uw voorkeuren voor de breakout sessies van tevoren aangeven.
 • Verder verdient u met uw aanwezigheid natuurlijk studiepunten en heeft u een gereserveerde zaalplaats op een prima plek in het mooie theater.

Studeert u nog niet? Informeer even naar de mogelijkheden via info@manualmaster.com. We nemen graag contact met u op.

Aanmelding voor de wachtlijst

Het Congres is op dit moment uitverkocht. U kunt zich aanmelden voor de wachtlijst door het onderstaande formulier in te vullen. Komt er een plekje beschikbaar? Dan nemen wij contact op met de eerstvolgende persoon op de lijst.

En wilt u alvast sfeerproeven? Bekijk hiernaast de sfeerimpressie van Congres ’22!

Inschrijfformulier

  Aanhef
  Dhr. (hij/hem)Mevr. (zij/haar)Anders (hen/hun)

  Uw naam*

  Bedrijfsnaam*

  Telefoonnummer

  Uw email adres*

  Heeft u nog vragen of opmerkingen?

  Ik heb de leveringsvoorwaarden ManualMaster (voor annuleringsvoorwaarden, zie hoofdstuk 6) en de Privacyverklaring gelezen/begrepen en ga hiermee akkoord.Voor akkoord*

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Summary
  Event
  ManualMaster Congres '23
  Location
  Schouwburg Kunstmin, Sint Jorisweg 76,Dordrecht,Zuid-Holland-3311 RR
  Starting on
  16-11-2023
  Ending on
  16-11-2023
  Description
  Op 16 november organiseren wij weer ons jaarlijks ManualMaster Congres! Dit jaar begeven wij ons op een magische reis door de wereld van implementatie. Het wordt een dag gevuld met inspirerende sprekers en kennisdeling rondom kwaliteit met natuurlijk een verrassende twist. Naast deze verhalen komen dit jaar ook de breakout sessies terug, waarbij de verschillende invalshoeken van kwaliteitsmanagement belicht worden. Gaat u die middag naar huis met een verse dosis overtuigingskracht, verwondering en nieuwe inzichten over gedrag?
  Offer Price
  red wire mobile red wire small red wire big