Skip to main content

Maria Podsiadlo

Tea, earl grey, hot.

“Ik weet niet hoe je het deed, maar je stond er op maandagochtend gewoon vrolijk bij met thee in je hand. Toen dacht ik ‘nou, zo kan het dus ook’”, is de meest impactvolle feedback die ik jaren geleden heb ontvangen van een collega. In mijn rol van marketingmedewerker voor ManualMaster streef ik er vanaf 2022 dan ook naar om deze houding elke dag weer mee te nemen in alle taken. Waarom? Omdat een glimlach besmettelijk is, zowel persoonlijk als op papier of via een scherm!

In mijn werkzaamheden rondom de communicatie van ManualMaster is het voor mij belangrijk dat onze klanten op elk moment op de hoogte zijn van hoe zij het meeste uit de software kunnen halen, maar ook dat zij precies weten wat te verwachten van onze organisatie en erop kunnen vertrouwen dat wij achter de schermen klaarstaan om hen hierbij te helpen. Met dit vertrouwen wordt de weg naar verbetering in bijvoorbeeld MVO of het optimaliseren van interne processen makkelijker. Als dit uiteindelijk leidt tot meer overzicht en een glimlach bij de klant, dan is mijn werk geslaagd!

Buiten ManualMaster houd ik mij in mijn vrije tijd graag bezig met diverse amateursporten, “deze keer echt” mijn binnen- en buitenplanten in leven houden, en onvermoeibare pogingen om Tetris uit te spelen.

Mijn specialisaties

  • Communicatie
  • Marketing
  • Contentcreatie
Maria Podsiadlo
red wire mobile red wire small red wire big