Skip to main content

De Tennisbal Congresloterij

De bezoekers van ons ManualMaster Congres vonden dit jaar een speciale verrassing in de zak oliebollen die zij traditiegetrouw meekregen voor hun vertrek richting het thuisfront!

De “rode” oliebol in kwestie is een ManualMaster tennisbal met een uniek nummer, dat direct uw ticket voor de Tennisbal Congresloterij is. Een vijftiental gelukkige winnaars ontvangt namelijk één van de gesigneerde boeken van Esther Vergeer “Kracht & Kwetsbaarheid”, of van Mark Tuitert “Drive, Train je stoïcijnse mindset”. Zo kunnen zij de gedeelde inzichten tijdens het congres nogmaals rustig doornemen en de eerste stap zetten richting het eigen “Olympisch Goud”.

Bekijk de onderstaande video om erachter te komen wat de winnende getallen zijn. Heeft u gewonnen? Stuur ons een e-mail met een foto van het nummer op de bal en de gewenste verzendgegevens vóór 17 december naar info@manualmaster.com. De prijs komt dan uw kant op!

U kunt de trekking bekijken in de video hiernaast (en dat is écht een aanrader).

Werkt de video niet? Hieronder vindt u de winnende getallen:

3 23 62
5 24 81
11 26 82
14 46 87
16 50 104

Bonusgetal: 18

Meldt één van de winnaars zich niet? Dan ontvangt getal 18 de overgebleven prijs. Stuur ons daarom ook een mailtje naar info@manualmaster.com en u hoort van ons als u dubbel geluk heeft!

red wire mobile red wire small red wire big