ManualMaster Congres21 logo

Lustrumeditie

Voor de 5e keer mogen wij het ManualMaster Congres organiseren; een lustrumeditie! Ook dit jaar is Theater Peeriscoop in Gorinchem onze thuisbasis op 11 november. De huidige coronamaatregelen laten het toe om het congres op locatie te houden met een groot aantal deelnemers. Voor de mensen die niet op locatie aanwezig kunnen zijn organiseren we een livestream.

Elk jaar geven we ons congres een thema mee en dit jaar leggen we onze focus op Duurzaamheid en Toekomst. Vanzelfsprekend belichten we ook actuele en kennisverrijkende thema’s op het gebied van kwaliteit, in combinatie met onze software. Zoals u inmiddels van ons gewend bent trappen we af met een verrassende culturele twist.

Sprekers en programma

Met trots kondigen wij aan dat we André Kuipers als spreker mogen verwelkomen. Naast deze bijzondere gast ontvangen we ook Raimon Loman van The Dutch Flower Group en Mirko Vaars van BIT als sprekers. Beide heren presenteren elk vanuit hun expertise op het gebied van Supply Chain Management en kantoor Robotica. Twee onderwerpen die, met het oog op de toekomst, onze aandacht vragen. Daarnaast serveren we gedurende de dag nieuwe ontwikkelingen van onze software en houden we weer live de ManualMaster User Competitie met een onvergetelijke hoofdprijs.

In welke volgorde u dit geweldige programma voorgeschoteld krijgt, blijft een verrassing. Iets wat we wel kunnen beloven is dat we niet zullen beginnen met de lunch. Het programma zal duren van 9.30 tot 16.00 met een afsluitende borrel.

Lunch

Over de lunch gesproken, net zoals de toegang is de lunch ook geheel gratis, verzorgd door leerlingen van De Kleine Wereld. Voor, tijdens en na het congres bieden we op locatie voldoende ruimte om in gesprek te komen met vakgenoten.

Kortom, voldoende redenen om erbij te zijn op onze lustrumeditie!
Had u zich nog niet aangemeld? Dat kan nog steeds. Wilt u de laatste plekken bemachtigen op locatie? Schrijf u dan in via onderstaand formulier.

Inschrijfformulier

  Bedrijfsnaam*

  Uw naam*

  Uw email adres*

  Wilt u het congres online volgen, of op locatie?*

  Heeft u nog vragen of opmerkingen?

  Voor akkoord*

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.