Skip to main content

Zien wij u bij het ManualMaster Congres ’23?

Het Congres van 2022 is inmiddels achter de rug. Wij willen alle bezoekers en sprekers nogmaals bedanken voor hun aanwezigheid. Ook dit jaar organiseren wij weer een event met inspirerende sprekers, alle nieuwtjes rondom ManualMaster en natuurlijk een verrassende knipoog richting kwaliteitsmanagement.

Klik hier en ontdek ManualMaster Congres ’23

Beweging

…onderweg naar Koninklijk

Met trots presenteren wij u de 6e editie van het ManualMaster Congres! In het ons al goed bekende theater Peeriscoop zetten wij op 10 november 2022 een programma voor u neer, waar u vers van de pers informatie krijgt over onze nieuwste ontwikkelingen, maar waarbij u ook vooral geïnspireerd wordt om vol energie en natuurlijk met een oliebol het nieuwe jaar in te gaan.

Het thema van dit jaar is Beweging. Wat betekent beweging voor uw organisatie en voor u als mens? Welke tegenslagen treft u op uw pad en hoe kunt u deze overwinnen? Zijn sommige tegenslagen verborgen kansen? En hoe vormt dit alles uw verwachtingen voor de toekomst? Natuurlijk verwijzen de sprekers hierbij naar de actuele ontwikkelingen rondom kwaliteitsmanagement, met een knipoog naar onze software.

Wij bewegen inmiddels ruim 30 jaar en zijn onderweg naar Koninklijk. Onze software ontwikkelt mee en dat verdient een podium. Wij nemen u daarom graag mee in de nieuwe mogelijkheden van ManualMaster Starling 2.18. U bent dan direct op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Wat kunt u verwachten?

 • Academy studenten kunnen genieten van een luxe netwerkontbijt bij de Bank van Noppes.
 • Een verrassende opening aansluitend op de thema’s van de dag.
 • U reist naar de technologische toekomst met Mirko Vaars.
 • U ontdekt wat beweging voor u betekent en wat het teweeg brengt binnen uw organisatie. Dit op basis van de MOVE index met Fred Vahlkamp aan uw figuurlijke zijde.
 • U komt bij van meeslepende sessies met de heerlijke lunch verzorgd door De Vitamine Kantine en leerlingen van De Kleine Wereld.
 • Onze collega’s laten u de nieuwste ontwikkelingen van de ManualMaster software zien.
 • Mark Tuitert neemt u mee in de wereld van topsport, ondernemerschap en het sterker worden door tegenslagen.
 • Kennisdeling staat voorop en dit is geen eenrichtingsverkeer! U krijgt volop de mogelijkheid om kennis te maken met andere bezoekers en de medewerkers van ManualMaster. Deel uw ervaringen, wissel kennis uit en zet de eerste stappen richting een mooi 2023.
 • En meer…

We gaan voor Goud!

We zijn verheugd met de komst van Mark Tuitert, Olympisch kampioen schaatsen op de 1.500 meter in 2010 en tegenwoordig spreker met een achtergrond in stoïcijns denken. Zijn ervaringen in de wereld van topsport en ondernemerschap worden verzameld in een inspirerende presentatie, zodat uw beweging door zowel tijd als ruimte een nieuwe boost kunnen krijgen.

‘Mijn verhaal is persoonlijk, het gaat over het omgaan met de dingen in het leven waar je niet altijd invloed op hebt, de rol van het teamwork en je eigen keuzes en acties. Ik heb geen stappenplan, maar wil mensen aan het nadenken zetten. Over bijvoorbeeld iemands rol ten opzichte van zijn of haar collega’s en familie te heroverwegen. Het is goed om jezelf steeds af te vragen: wat als ik er alles aan heb gedaan, om te winnen of iets te laten slagen, maar het mislukt, is het dan de reis waard geweest? Want het laatste puzzelstukje, dat ben je zelf.’

Academy studenten

Studeert u al aan de Academy? Ja? Dat is mooi, want Academy studenten krijgen dit jaar een VIP behandeling. U kunt voorafgaand aan ons congres deelnemen aan het studentenontbijt in het naast het theater gelegen gebouw “deBankvanNoppes”. Verder verdient u met uw aanwezigheid natuurlijk studiepunten. Ook heeft u een gereserveerde zaalplaats op een prima plek in het mooie theater. Studeert u nog niet? Informeer even naar de mogelijkheden via info@manualmaster.com. We nemen graag contact met u op.

Aanmelding

Deelname aan het ManualMaster Congres ’22 is ook dit jaar voor iedereen kosteloos. Het aantal plaatsen is beperkt, dus schrijf u snel in.
Het congres is van 9.30 tot 16.00.

Spijbelen mag niet maar kan een keer gebeuren. Heeft u zich aangemeld, dan gaan we er vanuit dat u er bent. Komt u niet, dan kan dit betekenen dat er een plaats leeg blijft die een ander graag zou hebben gehad. Dat willen we natuurlijk voorkomen. Wij behouden ons daarom het recht voor om een no-show fee van € 75,00 ex. btw in rekening te brengen. Bent u Academy student, dan hangt u puntenaftrek boven het hoofd ;-). En ja, dat is ongemakkelijk uit te leggen thuis tijdens het avondeten!

Bekijk de video hiernaast voor een sfeerimpressie van het Congres van vorig jaar en meld u hieronder aan voor het ManualMaster Congres ’22!

Inschrijfformulier

  Aanhef
  Dhr. (hij/hem)Mevr. (zij/haar)Anders (hen/hun)

  Uw naam*

  Bedrijfsnaam*

  Telefoonnummer

  Uw email adres*

  Heeft u nog vragen of opmerkingen?

  Ik heb de leveringsvoorwaarden ManualMaster (voor annuleringsvoorwaarden, zie hoofdstuk 6) en de Privacyverklaring gelezen/begrepen en ga hiermee akkoord.Voor akkoord*

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  red wire mobile red wire small red wire big