Skip to main content

Joffrey Verschoor

Codeer je dromen werkelijkheid

Twee jaar geleden begon mijn avontuur als student aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam, en vandaag sta ik hier, in mijn derde jaar van de Software Developer opleiding.

Deze fase van mijn leven staat in het teken van mijn ontwikkeling als Software Developer. Mijn opleiding heeft mij al veel geleerd, maar ik wil natuurlijk veel meer leren. Ik wil de praktijk ervaren en de echte wereld van Software Developer betreden. Daarom heb ik ervoor gekozen om mijn hele derde jaar, verdeeld over twee periodes, door te brengen bij ManualMaster. Ik vond dit bedrijf erg interessant vanwege hun kennis over websites en management, wat natuurlijk te maken heeft met Software Development.

Mijn stage bij ManualMaster biedt me de kans om mijn vaardigheden verder te ontwikkelen en te werken aan projecten die er echt toe doen. Ik zal betrokken zijn bij het ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van websites, en ik kijk er ook naar uit om andere aspecten van Software Developer te verkennen.

Naast mijn passie voor Software Development heb ik ook een grote interesse in auto’s. Hoewel het niet per se mijn hobby is, vind ik het wel enorm leuk en interessant om meer te leren over auto’s en hun technologie├źn.

red wire mobile red wire small red wire big