Skip to main content

Marco van der Burg

Bij ManualMaster ben ik begonnen als ondersteuning op de Support afdeling. Recentelijk ben ik verhuisd naar de salesafdeling, waar ik het team met diverse sales gerelateerde zaken ondersteun.¬†ManualMaster heeft in z’n ruim 30-jarige bestaan een imposante diversiteit aan klanten aan zich weten te binden. Net als het team vol talentvolle collega’s, waarvan best een flink aantal al jaren bij het bedrijf werkt. Geen dag is hetzelfde bij ManualMaster. Dat en de prettige, informele werksfeer maken het voor mij een erg fijne werkplek, waar ik dagelijks veel leer.

Na zelf ruim 15 jaar te hebben gewerkt in diverse internationale sales functies, ben ik in 2016 mijn droom achternagegaan en heb ik De Vitamine Kantine opgericht. Ik kon hier mijn passie voor koken en gezond eten, sales en de drang om te ondernemen in kwijt. Inmiddels ben ik mede-eigenaar van deze horecazaak, waar je ter plekke kunt eten en afhalen. Ook heeft het een prominente rol op de thuisbezorgd markt en worden inmiddels enkele honderden zakelijke klanten voorzien van lunch-, avond- en borrelcatering. Ik ben nog geregeld te vinden in de cateringkeuken en zet de kennis die ik bij ManualMaster opdoe ook in voor de ontwikkeling van De Vitamine Kantine.

Ik ben graag samen met mijn gezin en vrienden, ben fanatiek sporter en probeer zo vaak ik kan lekker & gezond te koken (en eten).

red wire mobile red wire small red wire big