Skip to main content

Martine Kluver

Zeg het maar

Na ruim 22 jaar een betrokken en trouwe medewerker te zijn geweest van een mooi bedrijf dat trainingen ontwikkelt en verzorgt binnen de automotive branche, gevolgd door een uitstapje van ongeveer 2,5 jaar naar de wereld van recruitment, ben ik in juni 2018 begonnen als medewerker binnendienst bij ManualMaster.

Ik heb het gevoel dat ik thuis ben gekomen. Ik doe nu het werk waarvoor ik jaren geleden ben opgeleid en daar word ik blij van!

Binnen ManualMaster mag ik mij, onder andere, bezighouden met de coördinatie van de ManualMaster Academy en ontferm me over het welzijn van onze Academy Studenten door goed te luisteren naar hun wensen en hen blijvend interessante leerervaringen aan te bieden in onze online leeromgeving.

Daarnaast kan het zijn dat u mij aan de lijn krijgt als u ManualMaster belt, want samen met Thamar en Karin beantwoord ik alle inkomende telefoontjes wanneer het gaat over planning van consultancy of informatie over ManualMaster in het algemeen.

Naast deze leuke dagbesteding :’-) ben ik al meer dan 27 jaar echtgenote van een stoere officier van de Mariniers en moeder van 3 echt leuke kids (al zeg ik het zelf). In de drukte van alledag kan ik genieten als ik met mijn gezin tijdens het diner de dag doorneem en als het even kan luister of lees ik graag goede boeken. In het weekend wil ik, naast alle supporterstaken bij voet- en korfbal, ook graag kokkerellen en bakken voor familie en vrienden. En dat vervolgens ook met z’n allen opeten natuurlijk!

Mijn specialisaties

  • Creatief
  • Organiseren
  • Service gericht
red wire mobile red wire small red wire big