Skip to main content

De nieuwe generatie kwaliteitsmanagement software

Trevally: software by ManualMaster

Een “Bigeye Trevally” is een vis die voorkomt in de tropische wateren en houdt zich veelal op in grote scholen. De individuen in zo’n school verplaatsen zich dynamisch, bewust van elkaars bewegingen, doelgericht en vaak op grote snelheid door het water. De Trevally staat voor ons dan ook symbool voor de verandering van snelheid en richting die je met een team zou moeten kunnen maken.

Houvast en flexibiliteit

Iedere organisatie is zich bewust van de noodzaak om de wensen en eisen vanuit de markt of het maatschappelijk terrein waarin je opereert te volgen. Dat heeft echter wel invloed op de manier waarop je zaken intern organiseert.
Maar hoe zorg je er dan voor dat alle maatregelen die je neemt en alle afspraken die je maakt enerzijds heel strikt zijn en tegelijkertijd eenvoudig aan wijzigende omstandigheden kunnen worden aangepast?

Dynamiek van alledag

Dat doe je door iedere collega op het juiste moment op de juiste plek over de juiste informatie te laten beschikken. Zo lukt het een team om in de dynamiek van alledag blijvend te bewegen, en op basis van de laatste ontwikkelingen en daarover gemaakte afspraken, de juiste snelheid en richting te kiezen.

En hoe ondersteun je dat? Met een documentmanagementsysteem dat die beweging kan volgen en tegelijk de strikte regels daaromtrent in acht blijft nemen: Trevally, software by ManualMaster.

Aan de slag

Maak kennis met de manier waarop wij uw kwaliteitsmanagementsysteem ondersteunen, hoe je omgaat met de verbetercyclus, audits, klachten en locatiegebonden documentatie. Ervaar zelf hoe eenvoudig het werken is en hoe makkelijk je informatie terug kan vinden. Stel jezelf gerust in het ijzersterke systeem van versiebeheer met een uitgebreide documentcyclus en audittrail. Kijk hoe je versies met elkaar vergelijkt en wie er wanneer welke handeling heeft uitgevoerd.

Ontdek het waarom

Hoe kun je leren aan de hand van je eigen documentatie, hoe bouw je een workflow op voor een zelf ontworpen formulier en hoe zorg je ervoor dat al die procedures, processen, werkinstructies en formulieren op het juiste moment op de juiste plek bij de juiste persoon terecht komen? Maak kennis met ManualMaster Trevally.

Boek nu uw online kennismaking
red wire mobile red wire small red wire big