Skip to main content

De Groene Bonus en online dienstverlening

Wij zijn geïnspireerd geraakt. In 2022 hebben Eline en Gitte, stagiaires Business Innovation van de Avans Hogeschool in Den Bosch, onderzoek uitgevoerd naar hoe wij onze bedrijfsvoering een duurzame boost kunnen geven. Zij hebben de zaadjes geplant voor de Groene Bonus als bedankje voor het afnemen van online consultancy dagen. Deze bonus was in 2022 een groot succes, en wij kunnen u alvast vertellen dat het ook in 2023 loont om uw consults digitaal af te nemen!

Waarom digitaal?
Waar duurzaamheid belangrijk is, blijft ook persoonlijke aandacht de kern van ManualMaster. Tijdens de waardevolle contactmomenten werken onze consultants samen met u aan het verbeteren van uw systeem. Soms gaat dit makkelijker wanneer u elkaar offline, face-to-face kunt spreken, maar vaak gaat de consultant zelfstandig aan de slag op uw aanwijzen, zonder dat u de hele dag beschikbaar hoeft te zijn.

Daarom bieden wij naast fysieke ook online consults aan. Nét zo efficiënt en  beter voor het milieu, de belasting van het Nederlandse en Vlaamse wegennetwerk, het privéleven van onze consultants én zonder reiskosten voor u.

Hoe werkt het?
Wanneer minstens 2/3 van uw consultancy dagen online ingezet worden, komt u in aanmerking voor de Groene Bonus. Deze bonus is een onderdeel van de jaarlijkse oliebollenactie, en zal elk jaar een andere vorm krijgen.
In 2022 won u hiermee een halve dag online consultancy en een Pachira kamerplant. En deze planten hebben ondertussen een nog veel grotere rol bij ManualMaster: elke nieuwe klant krijgt er namelijk een opgestuurd. Opdat de samenwerking net zo duurzaam en geworteld mag worden. En de plant verbetert ook nog eens uw kantoorklimaat!

U kunt uw online consults eenvoudig inplannen door een mailtje te sturen naar info@manualmaster.com. Natuurlijk kunt u via deze weg ook ingeplande offline consult omzetten naar online meetings. Zo werken we samen aan een duurzame toekomst!

 

Op ons kantoor staan geen Pachira boompjes, maar misschien haalt u inspiratie uit onze groene accenten:

red wire mobile red wire small red wire big