Skip to main content

Richard Tax

Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het kan!

Ja, velen van ons kennen Pippi Langkous en haar lijfspreuk is de mijne.

Sinds 2007 mag ik mijzelf reisgenoot noemen. Ik ben in 2011 vier maanden weg geweest, maar het gras bleek elders niet groener. Ik ben begonnen als consultant en trainer in een wereld die heel anders was dan deze nu is. Nee is voor mij geen antwoord en ik wil altijd verder. Elke rondleiding of kijkje in de keuken leert me nieuwe dingen.

Naast de reguliere implementaties haal ik het grootste plezier uit het creëren van de beste registraties en de mooiste rapportages! Als het in de database zit, kan het er immers uit worden gehaald. Ik beschouw mezelf graag als een IT nerd met typische menselijke eigenschappen op zowel communicatief als ondernemend vlak.

Privé ben ik verslaafd. Aan klussen, houtbewerking en Lego. Waar ik onder werktijd digitaal bouw, doe ik dit privé vooral fysiek. Creativiteit staat in beide werelden voorop. Met een oud huis dat altijd aandacht vraagt, een houtwerkplaats en een Lego zolder is er genoeg uitdaging op fysiek vlak.

Kortom, daag me digitaal uit, want de enige constante is dat verandering blijvend is 🙂

Mijn specialisaties

  • Project management
  • Consultancy
  • Training
  • Registraties zonder poeha en mét resultaat
  • Data analyse; spelen met data voor de beste en mooiste rapportages
  • Chronisch l’efficiënt; dat staat voor lui en efficiënt met als doel het beste uit uw systeem en eindgebruikers te halen zonder onnodig veel moeite
Richard
red wire mobile red wire small red wire big