Skip to main content

Tips en inzichten van onze klanten

Onze klanten hebben een uitgesproken mening over wat ManualMaster voor hun kwaliteitssysteem betekent. Hun ervaringen delen ze met u in onze webrubriek ‘Andermans Keuken’. Daar staan de praktijkervaringen van kwaliteitsprofessionals uit uiteenlopende branches opgetekend. Van zorg- en ziekenhuizen, laboratoria & farmacie, voedingsbranche en industrie, tot overheidsinstanties en transportbedrijven.
Tijdens het lezen van hun verhaal krijgt u waardevolle tips aangereikt over hoe u uw kwaliteitsmanagementsysteem optimaal kunt laten functioneren.

Onmisbare input voor kwaliteitsverbetering

Met onze software verzamelt Eurofins essentiĆ«le data die ‘onmisbare input’ oplevert voor kwaliteitsverbetering van laboratoria. De applicaties helpen de organisatie onder andere met het snel en effectief registeren en afhandelen van in- en externe klachten. Voedsel- en fruitproducent Hak heeft ManualMaster verankert in zijn bedrijfsvoering. ‘Alle informatie is direct toegankelijk en dat is essentieel voor onze productiemedewerkers.’ Het kwaliteitssysteem brengt het bedrijf, evenals externe auditors, ‘veel gemak’.

Auditoren staan versteld

Wim Nijkamp van Reginox heeft als tip er goed voor te zorgen dat collega’s het KMS omarmen. Daarvoor heeft u de steun nodig van managers.
Bij zorginstelling Maaszicht worden met ManualMaster processen vastgelegd en externe audits uitgevoerd. Roesja Verhoeven: ‘We kunnen eenvoudig aantonen waar en hoe normen zijn afgedekt. Auditoren staan versteld van de mogelijkheden met ManualMaster.’

Smartphones en tablets

Bouwgroep Dijkstra Draisma laat medewerkers benodigde documenten en formulieren ophalen via smartphones en tablets. En dat is volgens Wout Lemmens van grote waarde. Zijn collega’s oefenen daardoor ‘grote invloed uit op kwaliteit’.
Veiligheidsregels, werkafspraken en kennis, HP Valves legt ze allemaal vast in ManualMaster. Let u er op dat formulieren en documenten er goed uitzien en teksten kloppen, tipt Jeroen Nieuwenhuis.

Afspraken controleren

Olam Cocoa controleert met onze software of de klant krijgt wat is afgesproken. ‘Webformulieren zorgen voor ‘een workflow die makkelijk is te structureren en archiveren.’
En Quincy de Hoog van Duchefa blaast door middel van de Plan-Do-Check-Act het kwaliteitsmanagementsysteem leven in. ‘Acties worden sneller uitgezet, opgevolgd en afgesloten.’

Wat heeft u verrast aan ManualMaster?

Natuurlijk worden door onze klanten kritische noten gekraakt. Ook daarover gaan hun verhalen. Ons ontwikkelingsteam pakt die noten dankbaar op en gaat er geestdriftig mee aan de slag om de software nog meer aan te laten sluiten bij de praktijk.

Wat heeft u verrast aan ManualMaster en wilt u meewerken aan een klantverhaal? Dan vernemen we dat graag. We kijken uit naar uw bericht.

De groenten van Hak.

Onze producten

Onze klanten

red wire mobile red wire small red wire big