Skip to main content

Een jaar vol dynamiek en avontuur

Terugkijkend op 2021 kunnen we als Team ManualMaster maar één conclusie trekken: het was weer een dynamisch en avontuurlijk jaar.

Nieuwe reisgenoten sloten zich bij ons aan onder wie Ilja Botha en Gido de Stigter. Met pijn in het hart namen we afscheid van CEO José Wienese, die begon aan een nieuw avontuur en reisgenoot René Koppelaar, die geniet van zijn welverdiende pensioen. Nieuwe (internationale) klanten uit de voedingsbranche, industrie en gezondheidszorg klopten bij ons aan. Daar zijn we best een beetje trots op. Het maakt dat we met veel energie, opgetogen en vol met nieuwe plannen en ideeën aan 2022 zijn begonnen.

Drukbezochte kennisevents

Elk jaar proberen wij samen met u onze kennis uit te breiden én – belangrijker nog – kennis te delen. De events die we daarvoor organiseerden, werden druk bezocht en hoog gewaardeerd. Neem onze HaringParty waar weer een beroep werd gedaan op de creativiteit van de deelnemers. Ondanks dat we door de omstandigheden weer online moesten met ons haringfeest, wisten onze gasten er een uitzonderlijke happening te maken.

Kijkje in onze keuken

Het (deels) online gaan met onze kennisevents weerhoudt de kwaliteitswereld er niet van om een kijkje in onze keuken te komen nemen. Dat zagen we ook weer gebeuren tijdens ons jaarlijkse congres in Gorinchem. De congreszaal in Theater Peeriscoop was tot aan de nok gevuld en in heel het land werd het congres tevens online gevolgd.
Er stond op deze dag dan ook  – al zeggen we het zelf – een verrassende en spraakmakende line-up, met sprekers als ruimtevaarder André Kuipers en A.I.-specialist Mirko Vaars. Deze congresgangers deelden ons gevoel dat het een gedenkwaardig event was. Wij kijken inmiddels al weer reikhalzend uit naar de volgende editie.

Kwaliteitscongres 2021
SpaceBuzz

Co-Labs succesvol van start

Het jaar 2021 had veel te bieden op het gebied van kwaliteitsmanagement, kwaliteitskennis en kennisdeling. Onze Co-Labs maakten een succesvol entree. De diversiteit van ons klantenbestand en daarmee de kijk op kwaliteitsonderwerpen bood ons en de deelnemers via de labs de gelegenheid om tot een brede (her)oriëntatie te komen van onze software en de toekomst van kwaliteitsmanagement.

Door ons ontwikkelingsteam is hard gewerkt aan het uitbreiden en verbeteren van de applicatie. Volop aandacht is besteed aan het doorontwikkelen van de functionaliteiten Risicomanagement en QA-registraties en alles rondom onze module voor webformulieren (WebForms). Ook werd de module Q-Learning door ontwikkeld en is daarmee uitgegroeid tot een prachtige tool om mee te kunnen leren vanuit het kwaliteitssysteem.

API-technologie

U merkt, stilstaan komt in ons woordenboek niet voor. Ook het investeren in API-technologie is daar een stille getuige van. Om ruchtbaarheid aan de nieuwe ontwikkelingen te geven, bezochten onze reisgenoten weer verschillende beurzen en events om daar te spreken over kwaliteitsmanagement en te laten zien waar ManualMaster voor staat.

ISO 27001 certificaat

Dit was het wel zo’n beetje voor wat betreft de highlights van 2021. Oh nee…, nog één gebeurtenis mag hier niet onvermeld blijven en dat is het behalen van het ISO 27001 certificaat. Onze klanten zijn in veilige handen. En als de spotlights even waren gedoofd, gebeurde er achter de schermen natuurlijk nog veel meer in ons bedrijf.

Hier kunt u al onze belevenissen in 2021 eens op uw gemak de revue laten passeren om zo een indruk te krijgen van waar we als organisatie aan werken en waar we voor staan.

Onze producten

Onze klanten

red wire mobile red wire small red wire big